Ideapark Rinneriehan onnelliset voittajat

Ideapark Rinneriehaa vietettiin Iso-Syötteellä lauantaina 3.3.2018.  Suosittu tapahtuma järjestettiin Iso-Syötteen eturinteillä jo toista kertaa. Rinnerieha on mukava koko perheen tapahtuma, joka piti sisällään monenlaista kisailua, makkara-, mehu, – ja makeistarjoilua sekä arvontaa. Kisailut sujuvat todella hienosti ja mukaan saatiin yli sata osallistujaa!

Lasten pujottelukilpailussa oli yhteensä 60 osallistujaa ja nopeimmalla ajalla 23,29 sek voiton vei Tessa Moisio Jämsästä. Onnea Tessa!

Aikuisten pujottelukilpailussa oli yhteensä 20 osallistujaa ja nopeimmalla ajalla 25,54 sek laski Jyrki Meltaus Oulusta. Onnea Jyrki!

Niin lasten kuin aikuisten sarjan nopeimmat voittivat 100€ shoppailurahaa Oulun Ideaparkiin.

Paikan päällä pääsi kisailemaan myös rattikelkoilla. Rattikelkkakisa osoitti myös suosionsa ja mukaan saatiin yli 30 rattikelkkailijaa. Kisan kolme nopeinta palkittiin upeilla Stiga-rattikelkoilla. Kolme nopeinta olivat Juuso Kurikka, Tessa Moisio sekä Jasper Säily.

Kaikki kilpailuihin osallistuneet palkittiin tietysti mukavin Ideapark-palkinnoin.

Ideaparkin pisteellä järjestetiin kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvonta, jossa palkintona oli Iso-Syötteen lahjakortti kaudelle 2018-2019. Onni suosi arvonnassa oululaista Milla Kärnää!

Kuvassa ylempänä lasten ja aikuisten pujottelukisojen voittajat Tessa ja Jyrki. Nopeimpina he voittivat molemmat palkinnoksi 100e shoppailurahaa Oulun Ideaparkiin. Alempana kuvassa Iso-Syötteen ensi kauden kausikorttiarvonnan voittaja Milla, jolle kauppakeskusjohtaja ojentaa palkinnon.