FI EN
07.11.2018

Joulupukin kirjeitä noudettavana Ideaparkin liikkeistä

Jouluun ei ole enää pitkä aika ja useissa kodeissa odotellaan jo malttamattomina joulukuuta, jolloin päästään rapistelemaan joulukalentereiden luukkuja. Innokkaimmat ovat kenties jo alkaneet suunnitella, millaisia asioita joulupukille kirjoittaisi. Oulun Ideaparkin liikkeistä on tänä vuonna noudettavissa valmiita kirjepohjia, joihin pienet joulunodottajat voivat kirjoitella joulupukille kirjeen.


Valmis kirje kannattaa käydä palauttamassa joulupukille Oulun Ideaparkiin, koska joulupukki on luvannut antaa kiitoksena pienen lahjan kaikille kirjeiden palauttaneille. Joulupukki saapuu ensimmäisen kerran Oulun Ideaparkin joulunavaukseen 17.-18.11. ja on sen jälkeen paikalla jokaisena joulukuun viikonloppuna ennen joulua. 🎅


Joulupukin kirjepohjia on jaossa seuraavissa Ideaparkin liikkeissä marraskuun ajan: Hehku, Reima, Perusterveys, Tokmanni, Musti & Mirri, Osuuspankki, Marimekko, Tiger, Zizzi, Toys R Us, Kukkamarkkinat, Finnmari, Itapsa, Glitter, Health to Organic Cafe & Deli Ideapark, Sunwok, Pancho Villa, Rax Buffet, Timanttiset, Lindex, Jungle Juice Bar, Cubus, KappAhl, Kicks, Hairlekiini ja H-parturi.